Open menu

  У Здравственом центру у Зајечару представљени студијски програми Високе медицинске школе струковних студија "Милутин Миланковић"

  Запосленима у Здравственом центру у Зајечару представљени су студијски програми Високе медицинске школе струковних студија "Милутин Миланковић" у сусрет упису нове генерације студената на основне и мастер струковне студије.

  Школу и наше студијске програме колегама из Зајечара представио је помоћник директора за наставу МА Шћепан Синановић наглашавајући да школа постиже сјајне резултате у области образовања, науке, у сарадњи са еминентним здравственим установама у Републици Србији.

  Поред представљања студијских програма, запослени у Здравственом центру у Зајечару информисани су и о могућностима наставка школовања, циљевима и задацима који чекају будуће бруцоше, методама извођења наставе.

  Заинтересовани на промоцији у амфитеатру Дома здравља Зајечар добили су и детаљне информације о начину пријављивања и потребној литератури за спремање и полагање пријемног испита, о чему су их детаљно информисали МА Марина Перић, библиотекар и Горан Ристић, руководилац информатичког кабинета наше школе.

  Колеге из Здравственог центра у Зајечару највише су се интересовале за упис основних струковних студија студијског програма Струковна медицинска сестра-техничар и мастер струковних студија студијског програма Медицинска радиологија.

  Контакт

  Висока медицинска школа струковних студија
  "Милутин Миланковић" Београд

  Црнотравска 27
  11000 Београд

  Тел: +381 11 3530-600
  Факс : +381 11 3530-642

   

  Где смо?

  Бонитет

  ERASMUS повеља

  © 2023. ВМШСС "Милутин Миланковић". Сва права задржана.