Open menu

  Нај студент!

  Дана 12.05.2023.године поводом Међународног дана медицинских сестара, у просторијама Културног центра у Јагодини, одржана је свечана академија у организацији Савеза удружења здравствених радника Србије, а домаћин је било Удружење из Јагодине. Сваке године, Друштво медицинских сестара-техничара и бабица Србије расписује Конкурс и додељује Признања најбољим ученицима завршних разреда средњих медицинских школа и студентима завршних година Високих медицинских школа из читаве земље.

  Ове године наведено Признање су добиле две студенткиње наше Високе медицинске школе струковних студија "Милутин Миланковић", Јелена Вујачић, која је завршила и основне струковне студије у нашој Школи, а сад је на мастер студијама и Бијана Белић, која је студент завршне године основних струковних студија. Обе студенткиње су својим радом, знањем, професионалним односом, добрим просеком оцена заслужиле наведена Признања НАЈ СТУДЕНТ!
  У знак признања и захвалности за изузетан допринос у развоју и стручном раду Савеза, додељена је Захвалница нашој Високој медицинској школи струковних студија "Милутин Миланковић", Захвалницу је у име Школе, примила, госпођа Светлана Сентјаков, менаџер.


  Мото овогодишње академије је "Наше медицинске сетре-наша будућност". О значају рада, образовању медицинских сестара, техничара на свечаној академији су говорили председница Савеза, госпођа Мр сци.мед. Радмила Нешић, председница Друштва медицинских сестара-техничара и бабица Србије, госпођа Валентина Николић, Проф. др Вицко Ференц, државни секретар у Министарству здравља Републике Србије Марија Јовановић, заменица градоначелника Јагодине. Одржан је пригодан културно-уметнички програм.

  Контакт

  Висока медицинска школа струковних студија
  "Милутин Миланковић" Београд

  Црнотравска 27
  11000 Београд

  Тел: +381 11 3530-600
  Факс : +381 11 3530-642

   

  Где смо?

  Бонитет

  ERASMUS повеља

  © 2023. ВМШСС "Милутин Миланковић". Сва права задржана.