On-line настава

 

Обавештавају се студенти II и III године на свим студијским програмима, да ће се од понедељка, 9. новембра 2020. године теоријска настава одвијати онлајн, према досадашњем распореду. За потребе реализације онлајн наставе, неопходно је да сви студенти инсталирају Зоом апликацију на својим рачунарима или мобилним телефонима и да се упознају са њом (погледати на сајту Школе Упутство за коришћење Зоом платформе).

Практична настава за студенте II и III године на свим студијским програмима реализоваће се у кабинетским условима у простору Школе. Изузетак су предмети на којима је могуће реализовати практичну наставу у наставним базама и другим партнерским институцијама које нису у ЦОВИД-19 систему. Конкретне информације о реализацији практичне наставе студенти ће добијати од сарадника у настави за сваки предмет понаособ, из недеље у недељу.

Настава за студенте I године на свим студијским програмима реализоваће се као и до сада у простору Школе, у директном раду са студентима и према постојећем распореду наставе.

ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК

 

Обавештавају се сви студенти који планирају излазак на испите у јунском испитном року да је неопходно да претходно измире све финансијске обавезе које имају према школи.