ERASMUS+ ГОСТУЈУЋА ПРЕДАВАЊА

 

У оквиру Ерасмус пројекта КА107, Велеучилиште у Бјеловару посетиили су гости из Високе медицинске школе струковних студија “Милутин Миланковић” из Београда. Уз знања и искустава која су на округлом столу под називом "Сличности и разлике образовања у сестринству", разменили наставници две установе, гости су за бројне студенте и наставнике одржали следећа предавања:

  • Проф. др. сц мед. Гордана Арсић Комљеновић, директор Високе медицинске школе Милутин Миланковић: "Кратак приказ образовања медицинских сестара-техничара у Србији".
  • Мр. Лидија Миленовић,предавач здравствене неге Високе медицинске школе Милутин Миланковић: "Имплементација процеса здравствене неге".


dsc_0089.jpgdsc_0092.jpgdsc_0113.jpgdsc_0117.jpgdsc_0120.jpgdsc_0122.jpg
 


Одржано прво гостујуће предавање у оквиру 
Erasmus+ програма

(24.4.2018. године)

 

У оквиру Erasmus+ програма-мобилност наставног особља, Високу медицинску школу струковних студија “Милутин Миланковић”, посетила је делегација Велеучилишта у Бјеловару, Република Хрватска. Првог дана посете одржано је предавање деканице Велеучилишта у Бјеловару, др.сц. Зринке Пухарић на тему „Цијепљење истине и заблуде“.

 

erasmus-gostujuca-predavanja-1.jpgerasmus-gostujuca-predavanja-2.jpg

 

Другог дана посете делегације из Велеучилишта у Бјеловару, у оквиру Erasmus+ програма-мобилност наставног особља, одржано је предавање дипл.м.с. Ђурђице Грабовац, на тему "Утјецај технологије на процес здравствене његе код болесника након оперативног захвата тоталне ларингектомије". 

erazmus-bjelovar-1.jpgerazmus-bjelovar-2.jpg

ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК

 

Обавештавају се сви студенти који планирају излазак на испите у јунском испитном року да је неопходно да претходно измире све финансијске обавезе које имају према школи.