ENM мрежа, октобар 2017.

 

У оквиру ваннаставних активности, Висока медицинска школа струковних студија „Милутин Миланковић“ омогућује студентима да учествују у студентској размени под окриљем Европске мреже високих школа сестринства (ЕНМН).

Студентима је на распологању двадесет осам медицинских установа у оквиру четрнаест земаља чланица мреже, укључујући високе медицинске школе у Италији, Француској, Великој Британији, Шпанији, Швајцарској, Немачкој, Шведској, Данској, Норвешкој, Холандији и Русији, као и институције у земљама у окружењу, Румунији, Бугарској и Македонији.

Други пут ове године, на студентску размену примили смо четири студента, три из Шпаније, са Факултета за медицинске сестре, и једног студента из Берна, који су присуствовали настави у Школи и вежбама у нашим наставним базама, упознајући тако  систем здравствене неге наше земље у Војномедицинској Академији, Клиничко-болничком центру „Звездара“, домовима здравља „Др Ристић“ и „Врачар“.

Наши гости су, у оквиру слободних активности, са нашим професорима, обилазили и разгледали знаменитости Београда (музеј Николе Тесле, Зоолошки врт). Времена је било и за спорт, па су наши гости присуствовали и фудбалској утакмици Србија-Грузија.

Интересовање за студентску размену је све веће, а као традиционалнo добри домаћини, обећали смо да ће се овакав вид сарадње студентских организација наставити и следеће године.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Тест из ОСНОВА КЛИНИЧКЕ МЕДИЦИНЕ ће бити када и подела потписа, уторак 25.05.2021. године у 14:30 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Вежбе из Методологије истраживања у сестринству ће се одвијати у простору школе сваког четвртка, почев од 04.03.2021. године са почетком од 15 часова у учионици 4.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

On-line настава