Обележен Дан студената

 

 

 

>> 04. априла 2019.године поводом Дана студената, одржана је свечана академија у згради Народне Скупштине Републике Србије. Том приликом од стране Студентске конференције академија струковних студија и високих школа уручене су захвалнице и поклони најбољим студентима у Србији.
Најбољи студент у Високој медицинској школи струковних студија „Милутин Миланковић“ је НАТАША БОЖИНОВИЋ, смер медицинска сестра-техничар, просек оцена 9,66.

 

>> У организацији Студентске конференције академија струковних студија Србије, у Клубу народних посланика у Београду, одржана je свечана aкадемија поводом прославе дана студената.  Свечаности су, поред студената струковних школа Србије, присуствовали представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Националног савета за високо образовање, Комисије за акредитацију и проверу квалитета, Привредне коморе Републике Србије и Конференције академија струковних студија Србије.

На свечаној академији  уручене су награде студентима који имају најбољи просек у својим високошколским установама.

Ове године, као студент са најбољим просеком Високе медицинске школе струковних студија „Милутин Миланковић“ Београд, награду је добио Милош Гајић, студент друге године терапеутског смера. 

dan-studenata-2017-1.jpgdan-studenata-2017-2.jpg

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Тест из ОСНОВА КЛИНИЧКЕ МЕДИЦИНЕ ће бити када и подела потписа, уторак 25.05.2021. године у 14:30 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Вежбе из Методологије истраживања у сестринству ће се одвијати у простору школе сваког четвртка, почев од 04.03.2021. године са почетком од 15 часова у учионици 4.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

On-line настава