Обавештење о On-line настави

 

 

Обавештавају се студенти II године да ће се од понедељка, 9. новембра 2020. године теоријска настава одвијати онлајн, према досадашњем распореду. За потребе реализације онлајн наставе, неопходно је да сви студент инсталирају Зоом апликацију на својим рачунарима или мобилним телефонима и да се упознају са њом (погледати на сајту Школе Упутство за коришћење ZOOM платформе).

Практична настава за студенте II  године реализоваће се у кабинетским условима у простору Школе. Изузетак су предмети на којима је могуће реализовати практичну наставу у наставним базама и другим партнерским институцијама које нису у COVID-19 систему. Конкретне информације о реализацији практичне наставе студенти ће добијати од сарадника у настави за сваки предмет понаособ, из недеље у недељу.

Настава за студенте I године реализоваће се као и до сада у простору Школе, у директном раду са студентима и према постојећем распореду наставе.

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Тест из ОСНОВА КЛИНИЧКЕ МЕДИЦИНЕ ће бити када и подела потписа, уторак 25.05.2021. године у 14:30 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Вежбе из Методологије истраживања у сестринству ће се одвијати у простору школе сваког четвртка, почев од 04.03.2021. године са почетком од 15 часова у учионици 4.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

On-line настава